LAAT UW AUTO POETSEN DOOR INCE AUTO SERVICE

Is uw wagen toe aan een wasbeurt? Wees verzekerd van een prachtig, streeploos resultaat en laat de auto reinigen door de ervaren specialisten van Ince Auto Service. Wij komen in ieder hoekje en stoppen pas zodra de auto echt brandschoon is. Wij nemen het interieur én exterieur onder handen en besteden desgewenst extra aandacht aan het verwijderen van hardnekkige vlekken. Uw auto laten poetsen in de regio van Den Bosch? Natuurlijk door Ince Auto Service.

UW VAKMANNEN

Als liefhebber wilt u natuurlijk dat uw wagen in opperbeste staat blijft. Regelmatig de auto wassen is dan een goed idee. Maak het uzelf gemakkelijk en laat de klus over aan een vakman. U heeft er dan zelf geen omkijken naar en krijgt er toch een professioneel gepoetste wagen voor terug.

Wij van Ince Auto Service ontfermen ons met plezier over uw auto. Wij zullen de auto poetsen aan de binnen- en buitenkant. Dit doen wij met oog voor detail, zodat geen vlek zal achterblijven. Desgewenst kunnen wij het auto-interieur extra grondig reinigen met een speciaal middel tegen vlekken. Ook kunt u de auto laten polijsten, zodat de lak weer prachtig glanst. En door de auto te waxen is deze weer optimaal beschermd tegen weersomstandigheden. Wel zo prettig.

PRIJZEN

Auto wassen binnen en buiten v.a. €50,- excl. btw Interieur reinigen/vlekverwijdering v.a. €60,- excl. btw

Wilt u uw lak en autobekleding laten reinigen? Maak een afspraak met Ince Auto Service in Den Bosch door te bellen naar tel. 085-2081991 of door op onderstaande button te klikken. U kunt eveneens gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Wij helpen u graag verder.