AUTO-ONDERHOUD VAN A TOT Z

Is uw auto aan een kleine beurt of grote beurt toe? Breng deze dan met gerust hart naar Ince Auto Service voor auto-onderhoud nabij Den Bosch in onze autogarage in Nieuwkuijk. Met onze uitstekende onderhoudsbeurt is uw auto binnen een mum van tijd weer in piekfijne staat. Wij bepalen de beste oplossing in overleg met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

KLEINE OF GROTE ONDERHOUDSBEURT?

Auto-onderhoud is over het algemeen onder te verdelen in een kleine beurt aan de auto of een grote beurt aan de auto. Tijdens een kleine onderhoudsbeurt wordt er gekeken naar banden, remmen, verlichting, accu en alle vloeistoffen. Groot onderhoud omvat meer uitvoerige werkzaamheden, zoals het vervangen van de filters, het controleren van de bougies en het verversen van de olie.

Aan welk onderhoud uw auto toe is, is maar net afhankelijk van hoe intensief u de wagen gebruikt. De meeste mensen laten de kleine en de grote beurt om en om plaatsvinden, al naar gelang het aantal gereden kilometers. Doorgaans vindt onderhoud om de 20.000 kilometer / ongeveer 1 x per jaar plaats.

DE BESTE BEURT VOOR UW AUTO

Hier bij Ince Auto Service gebeurt het onderhoud altijd in overleg met u. Het eerste wat wij doen, is een uitgebreide diagnose stellen. Aan de hand hiervan bepalen we wat er aan de auto moet gebeuren. Vervolgens leggen wij dit aan u voor in de vorm van een advies. Pas wanneer u akkoord gaat, gaan wij over op het daadwerkelijke auto-onderhoud. Zo weet u precies wat u straks kwijt bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wel zo fijn!

ZOMER- EN WINTERCHECK VOOR DE AUTO

Op vakantie? Zorg dat uw auto in goede staat verkeert, zodat u niet onderweg met pech te maken krijgt of bij een onbekende garage langs moet. Bij Ince Auto Service kunt u terecht voor een winter- of zomercheck aan uw auto. Hierbij lopen we banden, veringen, water, koelvloeistof, ruitenwissers en meer na, zodat u zeker weet dat uw wagen net zo vakantieklaar is als u zelf bent!

Maak meteen een afspraak voor auto-onderhoud door contact op te nemen met onze garage. Dit kan via tel. 085-2081991 of het online formulier hieronder. Wij staan u met alle plezier te woord en helpen u zo snel mogelijk. Dat maakt ons dé autogarage van regio Den Bosch. Tot snel bij Ince Auto Service!