NAADLOZE AUTOSTYLING DOOR INCE AUTO SERVICE

Geef uw auto een unieke en luxe uitstraling door middel van onze vakkundige autostyling in Nieuwkuijk. Van een koplamp wrappen tot PlastiDip voor uw velgen: er is veel mogelijk en wij helpen u graag uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

ALLURE EN BESCHERMING

Wanneer u een nieuwe auto koopt, kiest u natuurlijk voor de mooiste. Het kan echter zijn dat bepaalde details aan uw wagen nog niet helemaal voldoen aan uw wensen. Bij Ince Auto Service kunt u terecht voor deskundige autostyling, waarmee u uw auto de allure kunt geven waar u van droomt. Wij maken gebruik van wrapping en PlastiDip. Hiermee geeft u de auto niet alleen een unieke look, maar ook de nodige bescherming. Twee vliegen in één klap dus.

Om u de beste kwaliteit te bieden zijn wij de samenwerking aangegaan met M. T. Cardesign. Hij is gespecialiseerd in het customizen van interieurlijsten en het tinten van lichten. Maar in feite kunnen wij uw complete auto voorzien van een nieuwe look. Andere kleuren, mat of juist glans: er is zo veel mogelijk! Wij helpen u graag uw wensen te vertalen naar een prachtig nieuwe uitstraling.

DE MOGELIJKHEDEN

Wat wij zoal voor u kunnen doen met wrapping en PlastiDip voor de auto? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Koplampen wrappen in een kleur
  • Koplampen wrappen transparant
  • Lijsten wrappen in een kleur
  • Ramen wrappen (auto tinten/blinderen) in kleur
  • Lijsten behandelen met PlastiDip
  • Velgen behandelen met PlastiDip
  • Spiegels, bekerhouders en andere onderdelen/accessoires wrappen/PlastiDippen

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw wagen. Maak gerust een afspraak met onze werkplaats in Nieuwkuijk door ons een bericht te sturen of door te bellen naar tel. 085-2081991. Tot ziens bij Ince Auto Service! De autostyling is in samenwerking met M.T. CARDESIGN